Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ : ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ...








Με το βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε από το Λαγκαδά ο Απόλλων Κρύας Βρύσης απέναντι στην ΑΠΕΛ . Ακολουθεί ανακοίνωση του Απόλλων. 

" Απέδρασε με τον βαθμό της ισοπαλίας ο Απόλλωνας έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που δεν θρέφει δάφνες ποιότητας. Οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες σε όλο το παιχνίδι και έμελε να φτάσει στις καθυστερήσεις του, για να μείνει χαραγμένη στην μνήμη όλων η φάση του αγώνα που θα συζητηθεί για πολύ καιρό ακόμα. Ο βαθμός της ισοπαλίας σίγουρα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας αλλά……

Το πρώτο μέρος πέρασε ανεκμετάλλευτο και για τις δύο ομάδες ενώ στο δεύτερο μέρος δημιουργήθηκαν περισσότερες προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα.
5ο εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Μπρέγου με την μπάλα να πηγαίνει χαμηλά προς την εστία και τους αμυντικούς παρ΄ ολίγο να μπερδευτούν πάνω στην γραμμή της εστίας τους.
14ο φάουλ Μπρέγου από αριστερά κεφαλιά του Καρπυίδη η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ από τ΄ οριζόντιο δοκάρι.


61ο ο Βειδαμενίδης από καλή θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή και αριστερά θα σουτάρει στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.


76ο εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Μπρέγου στο πρώτο δοκάρι, ο Ivic δεν θα μπορέσει να την προωθήσει προς την εστία, στέλνοντάς την παράλληλα με την εστία του Λαγκαδά.
95ο ο η μπάλα φτάνει στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Απόλλωνα και δεξιά στην γωνία της με τον Παπαδόπουλο Χρ. να έχει βγει αρκετά από την εστία του πέφτοντας για την μπάλα στα πόδια του Βειδαμενίδη με τον τελευταίο πολύ έξυπνα να πέφτει κάτω ξεγελώντας τον διαιτητή και καταλογίζοντας το πέναλτι.


Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Αρχηγός του Λαγκαδά Σακαλής στέλνοντας την μπάλα πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι διατηρώντας το σκορ σε 0 – 0." 


Η διαιτησία του κ. Γκαραγκάνης Ι., Ζέρβας Δ., Μηνούδης Ι. της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ελέγχετε για την φάση του πέναλτι.

Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ (ΠΑΓΩΝΗΣ Ι.): Καλογεράκης, Βασαίτης, Πολίτης, Σακαλής, Αθανασίου, Σαράφαγλου (46ο Λεμονής), Ξανθόπουλος, Τσερκέζης, Κράββαρης (80ο Κων/νίδης), Παναγιωτούδης (87ο Παπαναστασίου), Βειδαμενίδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΤΟΜΠΑΖΗΣ Δ.): Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγου, Shera, Βοτάρης, Κίτσας, Σιδηρόπουλος Π. (64ο Gjeloshani), Ivic (85ο Χ΄΄στεφάνου), Νήρλας, Καρυπίδης (77ο Φλαρούντζος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου