Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Θ-2 ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος του Απόλλων Θύρα Δυτικών Συνοικιών. 

«Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ , ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ.  ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ .  

ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΑΛ ΟΣΜΑΝ.  ΜΩΡΑ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣΦΑΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. 
 
 
ΣΕ 353.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ. ΣΤΙΣ 19 ΜΑΪΟΥ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ / ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ - ΙΣΤΟΡΙΑ & ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ. 
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ !!!». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου