Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ , ΠΗΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ...


Την Δευτέρα που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στα ΛΕΥΚΑΔΙΑ η 7η κατά σειρά γενική συνέλευση, ύστερα από απαίτηση των φιλάθλων των "κυανόλευκων" που δεν είδε με καλό μάτι την κίνηση που πήγε να γίνει προκειμένου να δοθεί το ΑΦΜ της ομάδας στον ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ.
Η συνέλευση αυτή σημείωσε απόλυτη επιτυχία σε ότι αφορά κυρίως την προσέλευση του κόσμου και σ’ αυτήν πάρθηκε η απόφαση να μην δοθεί το ΑΦΜ και να συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Γι’ αυτό τον λόγο μαζεύτηκε το ποσό των 500 ευρώ προκειμένου να κατατεθεί στην ΕΠΟ μέχρι την Παρασκευή, ημέρα δηλαδή που λήγει η διορία για την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Τα δύσκολα όμως έπονται για τους Λευκαδιώτες, αφού σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό υπάρχουν αυτή τη στιγμή μόνο νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές, προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής και σχεδόν κανένας από την περσινή ομάδα.
Ωστόσο γίνεται μία κίνηση από κάποιους ανθρώπους, κυρίως πρώην ποδοσφαιριστές, για να συμμαζέψουν τα… ασυμμάζευτα όμως τίποτα δεν εγγυάται ότι η ομάδα θα καταφέρει ακόμα και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Εάν επιτευχθεί αυτός ο στόχος, μεγάλο εμπόδιο θα είναι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, ο οποίος στην κυριολεξία εγκαταλείφτηκε από πέρσι και βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.
Ευτυχώς την… κατάσταση στα χέρια τους πήραν τρεις άνθρωποι, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φούλη Τομπουλίδου, ο πρώην φροντιστής της ομάδας επί εποχής Φώτη Μαυρίδη, Στέλιος Καναράκης και ο παλαίμαχος παίκτης και σύμβουλος της ομάδας Τάσος Λυκίδης, οι οποίοι με δική τους πρωτοβουλία ξεκίνησαν την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου που όπως φαίνεται στην φωτογραφία μας έχει οργωθεί και θα συνεχιστούν οι εργασίες προκειμένου να είναι έτοιμος μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.
http://www.kerkidasport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου