Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

«Κρούση» Απόλλωνα σε Μπάρκογλου


«Κρούση» Απόλλωνα σε Μπάρκογλου


Έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή και γυρολόγο του ελληνικού ποδοσφαίρου θέλει να εντάξει στο ρόστερ του ο Απόλλων, μετά από τις πρώτες κινήσεις ενίσχυσης (Ολίσε, Κατσαρό, Βρονταρά, Παπαδόπουλο, Δήμου και Κουρούπη).

Για την ακρίβεια, οι «κοκκινόμαυροι» έχουν ήδη κάνει «κρούση» για την απόκτηση του Γιώργου Μπάρκογλου, που είναι ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο αγωνίστηκε την περσινή σεζόν.

Ο Μπάρκογλου έχει φορέσει ξανά τη φανέλα του Απόλλωνα στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν από έξι χρόνια, το 2008, όταν σε 12 συμμετοχές είχε σκοράρει έξι φορές. Από εκεί και πέρα, ο 36χρονος επιθετικός έχει περάσει από αρκετές ομάδες όπως είναι οι Κέρκυρα, Λεβαδειακός, Πανιώνιος, Ξάνθη, Ακράτητος, Άρης, Αιγάλεω, Παναιτωλικός και Πανελευσινιακός. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Χαϊδάρι. Είναι η πρώτη επιλογή του Απόλλωνα για την επίθεση και οι συζητήσεις είναι προχωρημένες με την πλευρά του παίκτη, αν και δεν θεωρείται εύκολη υπόθεση. Υπάρχει πάντως αισιοδοξία για την απόκτηση του.


«Τρέχουν» να προλάβουν


Στον Απόλλωνα γίνεται φυσικά μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης, αφού η ομάδα καθυστέρησε σημαντικά. Τα κριτήρια πάντως είναι αυστηρά, παρά το γεγονός ότι χαθεί σημαντικό έδαφος. Οι «κοκκινόμαυροι» εξετάζουν περιπτώσεις παικτών από τη SuperLeague, όπως είναι εξάλλου ο Γιώργος Μπάρκογλου. Συν τοις άλλοις, πέρα από τον τερματοφύλακα, όπου «έκλεισαν» οι θέσεις με την παρουσία των Βρονταρά, Παπαδόπουλου, Σταθούλη και Βασιλειάδη οι προσπάθειες συνεχίζονται σε όλες τις θέσεις.

Παράλληλα, ο Αργεντινός μέσος, που δοκιμάστηκε τις τελευταίες μέρες, δεν έπεισε την τεχνική ηγεσία και έτσι η περίπτωση του απορρίφθηκε. Βέβαια, γίνονται κι άλλες δοκιμές παικτών, που ίσως να ενδιαφέρουν την ομάδα. Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αποχώρηση Βουλγαράκη από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ θα καλυφθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει από την ερχόμενη εβδομάδα. Υπάρχουν εξάλλου υποψήφιοι, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν στη διοίκηση του Απόλλωνα.


Εργομετρικά και βασικό στάδιο


Στο μεταξύ, ο Απόλλων διανύει το στάδιο των πρώτων προπονήσεων. Σε μία εβδομάδα περίπου, η ομάδα θα μεταβεί στα Τρία-Πέντε Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και συγκεκριμένα την προσεχή Τετάρτη. Όπως επισημαίνεται, τη Δευτέρα-Τρίτη θα γίνουν πρωτίστως όλα τα απαραίτητα εργομετρικά και εν συνεχεία την Τετάρτη η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Νάουσα, όπου θα βάλει τις βάσεις για τη νέα χρονιά.

www.metrosport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου