Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ : ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΗ ΠΑΠΑΒΡΑΜΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ...





Μετά τη βαριά τιμωρία του Ελευθεριακού για τα όσα συνέβησαν στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΝΕ που διεκόπη, ο πρώην Πρόεδρος του συλλόγου και ο άνθρωπος που τον στήριξε οικονομικά τα τελευταία χρόνια όσο κανένας άλλος, Χρόνης Παπαβραμίδης, "ξεσπάει" στο pamebala.gr και με δηλώσεις του στο Γιάννη Μαυρόπουλο, εκφράζει την πικρία του για τα όσα δεινά συμβαίνουν στην ομάδα που… αγάπησε και θα συνεχίσει να αγαπάει.

Ο Χρόνης Παπαβραμίδης "λύνει" τη σιωπή του και μιλάει για τους λιγοστούς "ανεγκέφαλους" που κάνουν κακό στην ομάδα, τονίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι είναι η αφορμή να μην ξαναπάει ο ίδιος στο γήπεδο. Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει:

"Πάντα προβληματιζόμουν γι' αυτές τις καταστάσεις στα γήπεδα και γι' αυτό αποχώρησα… Με φύλαξε ο Θεός που δεν βγήκε η ομάδα στη Γ' Εθνική. Φανταστείτε τι "σπασμένα" θα πληρώναμε για λίγους ανεγκέφαλους. Δεν διαφωνώ, η ΕΠΣΜ πρέπει να είναι αυστηρή στις τιμωρίες της απέναντι σε τέτοια φαινόμενα, αλλά δεν μπορεί να την πληρώνει ο Ελευθεριακός, γιατί ο καθένας που έρχεται στο γήπεδο κάνει ότι θέλει και βγάζει τα προσωπικά του απωθημένα σ' αυτόν τον ιερό χώρο. Κάποτε, μερικοί μας είχαν πει… διώξτε τους από το γήπεδο, αλλά αυτό δεν είναι λύση.

Σηκώνω τα χέρια ψηλά… Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Η διαιτησία έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου. Ειδικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι κι ενώ το σκορ ήταν 1-3, πιστεύω ότι ήταν ανούσιο να λάβει χώρα αυτό το επεισόδιο. Είμαι κατά της βίας και πιστεύω πως δεν φταίει η ομάδα. Είναι άδικο να τιμωρείται για τις πράξεις κάποιων άλλων… Άλλωστε, υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες και εννοώ το φύλακα του γηπέδου, ο οποίος πρέπει να μας εξηγήσει για ποιο λόγο άνοιξε την πόρτα. Ήμουν εκεί και τα είδα όλα. Δεν θέλω να ξαναπάω στο γήπεδο. Δεν αντέχω να βλέπω τέτοια πράγματα…

Τον Ελευθεριακό τον αγαπάω σαν παιδί μου και πληγώνομαι. Είμαι φίλαθλος και οπαδός του αθλητισμού και του υγιή ανταγωνισμού".

www.pamebala.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου