Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΣΑΚΗΣ ΓΚΟΓΚΑΚΟΣ... ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΜΕ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ .




Ο Σάκης Γκογκάκος ο αρχηγός της ΑΠΕ Λαγκαδά κάνει φέτος στην Α1 μια αξιοπρόσεχτη πορεία με την ομάδα του και δίκαια έχει χαρακτηριστεί ως ο αρχηγός της φυλής που λέγεται ΑΠΕΛ ... Ο Σάκης Γκογκάκος ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της ΑΠΕΛ και όνειρο του είναι να παίξει με την ΑΠΕΛ αν μη τι άλλο στην Γ' Εθνική. 

Ο Σάκης Γκογκάκος αποφάσισε φέτος να γράψει το όνομα του και στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου όπου θα κατέβει υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Καραγιάννη Ιωάννη . Ο Σάκης είχε κατέβει υποψήφιος και το 2010 όπου είχε λάβει 700 ψήφους. Όμως φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και ο Σάκης Γκογκάκος με το έρεισμα που έχει στην περιοχή του Λαγκαδά αναμένετε να ξεπεράσει κατά πολύ το νούμερο αυτό . 

Ο Σάκης Γκογάκος είναι γεννημένος στις 23 Αυγούστου 1981 και από μικρή ηλικία έχει άμεση επαφή με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα τμήματα υποδομής της ΑΠΕΛ, όπου και παρέμεινε μέχρι την περίοδο 2001-02. Στη συνέχεια "μετακόμισε" στον Κεραυνό Κολχικού μέχρι και την περίοδο 2003-2004, τα επόμενα δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης Επανομής, ενώ αγωνίστηκε στην Τρίγλια (ΕΠΣ Χαλκιδικής) και στο Μακεδονικό Λητής. Το 2008 επέστρεψε στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, την ΑΠΕΛ, παραμένοντας μέχρι και το 2012, την περασμένη περίοδο ήταν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΔ και φέτος επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, την ΑΠΕΛ, για να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να βοηθήσει με την εμπειρία του. Μαζί με την ΑΠΕΛ, ακόμα μία ομάδα που έχει αγαπήσει και λατρέψει από μικρός, είναι ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα από πολύ μικρός να έχει άμεση σχέση με το οπαδικό κίνημα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι από το 1999 είναι Πρόεδρος του Super3 Λαγκαδά.

Tην Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 , στα Λουτρά Λαγκαδά και ώρα 11.30 στην αίθουσα ΜΥΓΔΟΝΙΑ ο κ. Καραγιάννης Ιωάννης προσκαλεί όλον τον κόσμο του Λαγκαδά στο νέο Ξεκίνημα του Δήμου Λαγκαδά. Θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων . 

INFO: pamebala.gr , κείμενο : 2-p.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου