Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ


Η ΕΠΣΜ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΚ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΙΤΣΑΞΗ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

«Προς κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή, Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού

Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, πιστή στις Αρχές και στις Αξίες της για την προάσπιση των συμφερόντων των σωματείων – μελών της, αποφάσισε, έχοντας προς τούτο και τη σύμφωνη γνώμη τους, να αναστείλει την προγραμματισμένη, για το Σαββατοκύριακο 3 – 4 Σεπτεμβρίου 2011, έναρξη των Πρωταθλημάτων της, λόγω της μη καταβολής, μέχρι σήμερα, της τακτικής επιχορήγησης από τη Γ.Γ.Α. προς τα σωματεία της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός της Χώρας αποτελεί το προπύργιο αντίστασης, απέναντι στις πολλές, ποικίλες και επικίνδυνες προκλήσεις των καιρών και αυτό οφείλεται, αποκλειστικά και μόνο, στο μεράκι και την αγάπη των ερασιτεχνικών παραγόντων, που μοχθούν καθημερινά για να προσελκύσουν τη Νεολαία μας στο Ποδόσφαιρο.

Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να καταβάλει άμεσα τις επιχορηγήσεις των παραπάνω σωματείων, ιδιαίτερα σήμερα που τα σωματεία βιώνουν τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που πλήττει τη Χώρα μας.

Οι, ούτως ή άλλως, πενιχρές επιχορηγήσεις της Πολιτείας προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι άκρως αναγκαίες και απαραίτητες και η άρνηση της απόδοσής τους από μέρους της Πολιτείας θέτει σε κίνδυνο την ίδια την υπόστασή τους.

Η Πολιτεία πρέπει να στρέψει το βλέμμα της ΣΗΜΕΡΑ προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. ΑΥΡΙΟ θα είναι αργά

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΑΛΗΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου