Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Απόλλων Καλαμαριάς : Χωρίς τον Δήμαρχο συνάντηση του Ερασιτέχνη με όλες τις παρατάξεις για τα προβλήματα του γηπέδου ..



Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 για πρώτη φορά στην σχεδόν εκατονταετή ιστορία του Συλλόγου σύσσωμοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων(σχεδόν)συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου.

Οι κ.κ.τέως Δήμαρχος Θεοδόσης Μπακογλίδης,ο νέος αρχηγός παράταξης Γιώργος Τελίδης ,ο Λευτέρης Αβραμίδης εκ μέρους της παράταξης του κ.Τεμεκενίδη "Καλαμαριά πρώτη ξανά",ο επικεφαλής της παράταξης "Η Καλαμαριά που μας αξίζει" Αβραάμ Περσίδης,ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Αθανάσιος Γιαννακός και εκ μέρους των φιλάθλων ο Λάμπρος Λαμπρίδης.Την Διοίκηση εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Φώτης Μπαλτίδης και ο β'Αντιπρόεδρος κ.Κωνσταντίνος Σκοτώρης.Ο κ.Κωνσταντίνος Ποντικάκης εκ μέρους των μηχανικών και ο δικηγόρος κ.Πάνος Στεφανίδης συνομιλητής των επενδυτών.

Ετέθηκαν όλα τα θέματα επι τάπητος που αφορούν το ιδιοκτησιακό του γηπέδου και πως μπορεί να προχωρήσει όλο το θέμα και ενημερώθηκαν όλοι με μεγάλη έκπληξη ότι υπάρχουν εκκρεμότητες σε όλα τα θέματα,χωροταξικά,πολεοδομικά και περιβαντολλογικά και το σπουδαιότερο εκκρεμεί στο ιδιοκτησιακό καθεστώς με την τελεσίδικη ιδιοκτησία, απόφαση που έχει ο Μπρόβας διεκδικώντας κομμάτι οικοπέδου μέσα στο γήπεδο.



Επίσης οι μηχανικοί ενημέρωσαν όλους τους δημοτικούς συμβούλους ότι πριν από έναν χρόνο ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν είχε ούτε φάκελο στην πολεοδομία ως κατέχων το συγκεκριμένο γήπεδο.

Δεν φαινόταν πουθενά ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς είχε γήπεδο.Με τεράστιες ενέργειες των μηχανικών που διαθέτει ο Σύλλογος τον κ.Σπόνδη,τον κ.Ποντικάκη και τον κ.Σκοτώρη ο Απόλλων απέκτησε φάκελο διότι ουδείς τα προηγούμενα χρόνια ασχολήθηκε σοβαρά με αυτό που λέγεται Απόλλων.
Ενημερωτικά λέμε ότι η πλευρά της Διοίκησης του κ. Μπαλτίδη από την ώρα που ανέλαβε τον Σύλλογο μαζεύει τα ασυμμάζευτα.
Γήπεδα έχουμε αλλά δεν έχουμε.

Η ΔΕΗ μας κυνηγάει.

Ο Οργανισμός Υδρευσης μας κυνηγάει.

Μας κυνηγάνε κατασχετήρια διότι οι Πρόεδροι που περάσανε ανεξέλεγκτα υπογράφανε τα γραμμάτια για να υπάρχουν ομάδες και τα κατασχετήρια έρχονται σύννεφο .
Δεν θέλουμε να συνεχίσουμε με το τι παραλάβαμε από την ΠΑΕ γιατί θα γράφουμε καμιά βδομάδα.Σήμερα όμως μπήκε μια τάξη.Δεν λέμε ότι τα τελειώσαμε όλα και μόνο καλά κάνουμε αλλά σήμερα υπάρχει αρχή ,μέση και τέλος.

Ευχαριστούμε εκ βάθος καρδιάς αυτούς που παρεβρέθηκαν και το σπουδαιότερο που χαιρόμαστε είναι ότι αυτοί που παρεβρέθηκαν είναι στη ψυχή και στο μυαλό Απόλλων.

Είναι άνθρωποι που πονάνε και ενδιαφέρονται και είμαστε σίγουροι ότι θα τεθούν στην δεύτερη συνάντηση επι τάπητος οι εκκρεμότητες που συγκεντρώνονται,όποιες και αν είναι αυτές.Νομίζουμε ότι θα βρεθεί λύση διότι υπάρχει θέληση γιατί για πρώτη φορά ο Δήμος θα βοηθήσει στην λύση όλων των μικρών και μεγάλων προβλημάτων για να μπορεί η επένδυση να προχωρήσει ,γιατί έχουμε βρεθεί σε δύσκολη θέση να ζητάνε οι επενδυτές πράγματα τα οποία δεν έχουμε τελειώσει.

Ο Απόλλων ήταν και παραμένει μεγάλος Σύλλογος.Ξέρουμε και πιστεύουμε ότι θα δοθεί λύση.

Απευθυνόμαστε στον Δήμαρχο
Η απουσία σας κ.Δήμαρχε έκανε θόρυβο.
Πιστεύουμε ότι δεν θα επαναληφθεί.Σας δίνεται η ευκαιρία με την στήριξη όλων των Δημοτικών συμβούλων που ήταν παρόντες και όχι μόνο να φανείτε αντάξιος μιας ιστορίας που θέλετε ή δεν θέλετε είναι νούμερο ένα θέμα για την κοινωνία και τον λάο της Καλαμαριάς .
Κύριε Δήμαρχε ,
η προγραμματισμένη σύμβαση έπρεπε να είχε υπογραφεί χθες.Τρία χρόνια την λιβανίζουμε.
Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Φώτης Μπαλτίδης έλιωσε 5 ζευγάρια παπούτσια να κάνει ραντεβού μαζί σας.Ο Απόλλων Καλαμαριάς αυτή τη στιγμή διοικείται από ικανά άτομα που δεν μπορείτε καν να φανταστείτε.
Ο Απόλλων θα βρει τη λύση είτε μαζί σας είτε χώρια.
Περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα να συναντηθούμε,να προγραμματίσουμε και να ξανακαλέσουμε και τους επενδυτές ,τους δημοτικούς συμβούλους και μερίδα φιλάθλων όπως ο Λάμπρος Λαμπρίδης.
Για να καθαρίσουμε την άντζεντα και πως να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα, αυτή η ιστορική προσπάθεια γίνεται για την κατασκευή του γηπέδου.Χωρίς αντζέντα και προγραμματισμό ούτε περίπτερο δεν κάνεις.
Ευχαριστούμε προκαταβολικά και εντός των ημερών θα κανονήσουμε νέο ραντεβού παρόντος του Δημάρχου,ελπίζουμε.
ΥΓ .Κύριε Δήμαρχε το μεγάλο αναπτυξιακό έργο από ιδρύσεως του Δήμου Καλαμαριάς είναι να γίνει αυτό το γήπεδο με όλες τις απαραίτητες εμπορικές χρήσεις.
Δεν κάνετε καμία χάρη στον Απόλλων, ο Απόλλων σας κάνει χάρη και στον λαό της Καλαμαριάς, με την προγραμματική.
Λίγοι ξέρουμε τι ακριβώς πάει να γίνει, όταν θα παρουσιάσουμε το πλάνο τότε θα καταλάβουν όλοι τι τεράστια δουλειά έγινε τα τελευταία δύο χρόνια σε αυτό το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου