Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Γήπεδο Ευόσμου Το απίστευτο «μπάχαλο» και η αποποίηση ευθυνών! Το πλέον ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ Γήπεδο





Τύφλα να έχει το Κυπριακό και το Μακεδονικό ζήτημα. Η σπαζοκεφαλιά με το Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου ή όπως είναι γνωστό «Μαρόκο» είναι ατελείωτη.
Ένα άκρως επικίνδυνο και ακατάλληλο γήπεδο το οποίο λειτουργεί κανονικά υπό την σκεπή του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ο οποίος με τη σειρά του ψάχνει τρόπους για να αποποιηθεί των ευθυνών του. Παρόλα αυτά, έχει σταλεί ενημέρωση σε όλες τις ομάδες που χρησιμοποιούν το γήπεδο (Μακεδών Ευόσμου, Εθνικός Ευόσμου, ΑΕ Ευόσμου, Αίας Ευόσμου), ότι εφόσον επιθυμούν να παραμένουν σε αυτό, τότε πρέπει να εκπληρώσουν κάποια απαιτούμενα του Δήμου! Ποια είναι αυτά; Ποσοστό εσόδων από τα εισιτήρια των ομάδων, ποσοστό για τις διαφημιστικές πινακίδες και ένα στάνταρ ποσό ανά ώρα που θα χρησιμοποιούν το γήπεδο.
Και το κυριότερο; Ότι σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος ή δυστυχήματος, να αναλαμβάνουν την ευθύνη οι ομάδες που το χρησιμοποιούν!
Βέβαια, το θέμα δεν είναι τα «θέλω» της δημοτικής αρχής αλλά αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια των χιλιάδων παιδιών που αθλούνται καθημερινά σε αυτό το γήπεδο. Τι περιμένει άραγε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου για να πράξει τις απαραίτητες ενέργειες για την ανακατασκευή του γηπέδου; Ακόμα και αν δεν είναι δική του ευθύνη, έχοντας όμως τη διαχείριση του (θέλοντας να βγάλει έσοδα), για ποιο λόγο βρίσκεται σε αδράνεια και δεν ξεκαθαρίζει το θέμα με την πολιτεία;
Ας ελπίσουμε ότι δε θα χρειαστεί να θρηνήσουμε νεκρούς για κινητοποιηθεί το σύστημα για να πράξει τα αυτονόητα.

www.epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου