Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Δεν κατεβαίνει στον τελικό της Κυριακής ο Ελλήσποντος Κριθιάς μετά από απόφαση του ΔΣ






Αν η σύγκληση ΔΣ και ΓΣ είχε θέσει στον άερα στον τελικό ανόδου του Καυτατζογλείου, η απόφαση αυτής του βάζει και…σκαλωσιές για να μείνει εκεί!
Ο Ελλήσποντος Κριθιάς προειδοποίησε μέσα στην εβδομάδα, συγκάλεσε ΔΣ και Γενική Συνέλευση και έκανε πράξη όσα προανήγγειλε, αποφασίζοντας τελικά να μην κατέβει στο παιχνίδι της Κυριακής. Προσοχή, όμως, η απόφαση για μη συμμετοχή αφορά τη συγκεκριμένη ώρα και ημέρα την οποία όρισε η ΕΠΣΜ. Διαβάστε την απόφαση:
«Μετά από έκτακτη σύγκληση του ΔΣ και της ΓΣ του Ελλησπόντου Κριθιάς και κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας πυο διεξήχθη σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο Κριθιάς, αποφασίστηκε να μην κατέβει η ομάδα του Ελλησπόντου Κριθιάς στο παιχνίδι που ορίστηκε για την Κυριακή, 3/6/2018, και ώρα 17:30 στο Καυτατζόγλειο στάδιο Θεσ/νίκης.
Επίσης αποφασίστηκε ομόφωνα πως η ομάδα μας θα συμμετέχει κανονικά οποιαδήποτε άλλη ώρα και μέρα αποφασίσει η ΕΠΣΜ να ορίσει το σημαντικό αυτό παιχνίδι για την ιστορία και των δύο σωματείων αλλά και της ίδιας της Ένωσης».
Να θυμίσουμε πως ο Ελλήσποντος Κριθιάς είχε αιτηθεί την Τρίτη (29/5) τον ορισμό του τελικού άλλη της Κυριακής ημέρα, λόγω υποχρεώσεων των μελώ του ΔΣ της ομάδας, αίτημα που δεν ικανοποίησε η ΕΠΣΜ, ορίζοντας το παιχνίδι με το Μαραθώνα την Κυριακή στις 17:30.

www.epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου