Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Κλίμα ενότητας στον ΠΑΟ Κουφαλίων – Ο κόσμος αγκαλιάζει την ομάδα ενόψει Γ εθνικής


Η εκδήλωση ενημέρωσης του κόσμου του ΠΑΟ Κουφαλίων από τη Διοίκηση της ομάδας, μόνο ευχαριστημένη θα πρέπει να άφησε την τελευταία, γεμίζοντας τη με αισιοδοξία για τη νέα σελίδα και τη συμμετοχή στη Γ εθνική!
Στην προγραμματισμένη εκδήλωση όπου η Διοίκηση του ΠΑΟ Κουφαλίων θα έκανε την αποτίμηση της χρονιάς και θα παρουσίαζε τα σχέδια της για την επόμενη στον κόσμο, ο τελευταίος όχι απλώς έδωσε το «παρών» αλλά αγκάλιασε την προσπάθεια του συλλόγου και προσφέρθηκε να βοηθήσει το εγχείρημα της επιτυχίας και της αναβάθμισης με κάθε τρόπο, ακόμα και πλαισιώνοντας την παρούσα Διοίκηση. Το ρεπορτάζ του e-koufalia αναφέρει…
«Έγινε χθες η προγραμματισμένη από την διοίκηση του Π.Α.Ο. Κουφαλίων ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας για διάφορα θέματα και ένας απολογισμός της επιτυχημένης χρονιάς που πέρασε. Παράλληλα, υπήρξε ένα ανοιχτό κάλεσμα σε όσους θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια για την νέα σεζόν, που βρίσκει την ομάδα με αυξημένες υποχρεώσεις στη Γ’ Εθνική.
Ακολούθησε συζήτηση για κάποια θέματα όπως γηπεδικές εγκαταστάσεις (κερκίδες-αποδυτήρια), εισιτήρια διαρκείας, ενώ από κάποιους φιλάθλους έγιναν και προτάσεις όπως του κ.Δοντσίδη, που πρότεινε την δημιουργία ενός club φίλων της ομάδας το οποίο θα λειτουργεί με συνδρομές και θα είναι υποστηρικτικό προς την διοίκηση. Ο κ.Ταξιάρχης τόνισε ότι η πρόταση που είχε κάνει στην διοίκηση από κοινού με τον κ.Νικόπουλο για δωρεάν μελέτη και κατασκευή μέρους των κερκίδων αν εξασφαλίσει ο Δήμος τα υλικά, συνεχίζει να ισχύει. Το ευχάριστο είναι ότι ορισμένοι φίλοι της ομάδας εξέφρασαν την επιθυμία να πλαισιώσουν την παρούσα διοίκηση και να βοηθήσουν από την πλευρά τους και έτσι αναμένεται εντός των ημερών να ανακοινωθεί η νέα σύνθεση του Δ.Σ.

Στα αγωνιστικά τώρα δυο φιλικά θα δώσει η ομάδα αυτή την εβδομάδα στο δημοτικό στάδιο Κουφαλίων.Σήμερα Τρίτη στις 18.30 με αντίπαλο την ΑΕ Ποντίων και την Πέμπτη στις 18.00 με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Χαλκιδικής Τριγλία. Ενδεχομένως σ αυτά τα φιλικά να γίνουν και κάποιες δοκιμές ποδοσφαιριστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου