Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΒΟΥΡΝΕΛΗΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ - ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ . ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ 0-0 ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΔΙΑΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΔΙΑΣΕΙΣΗ








Τραγικά πράγματα έγιναν στο Κολχικό με τον διαιτητή Βουρνέλη να κάνει άνω κάτω τον Κεραυνό Κολχικού με τα εξωπραγματικά του σφυρίγματα και δίνοντας την ευκαιρία ο Ποσειδώνας να ανοίξει το σκορ. 

Στο 20΄λεπτό ο διαιτητής αρνήθηκε ολοκάθαρο πέναλτι του τερματοφύλακα του Ποσειδώνα όπου ανέτρεψε τον Μπαλιού και ο ποδοσφαιριστής από το χτύπημα στο κεφάλι έπαθε διάσειση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο για τις πρώτες βοήθειες . 

Ειδικά στα πρώτα δευτερόλεπτα της σύγκρουσης ο ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του. 

Στο σημείο αυτό ο διαιτητής παρόλο που ο τερματοφύλακας υποστήριξε ότι έγινε σύγκρουση δεν έδειξε το σημείο του πέναλτι με συνέπεια στην πορεία ο Ποσειδώνας να ανοίξει το σκορ μετά από 5 λεπτά . 

Είναι απορίας άξιο πως τέτοια άτομα όπως ο Βουρνέλης έρχονται σε χωριά που προάγουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό τα τελευταία χρόνια και με τις αποφάσεις τους δείχνουν ότι έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας ή κάτι άλλο . Η απαράδεκτη αυτή διαιτησία ήταν το κερασάκι στην τούρτα μετά την διαιτησία κατωτάτου επιπέδου του Αγγελάκη με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων . 

Καλό θα είναι ο διαιτητής Βουρνέλης να σταματήσει τη διαιτησία γιατί είναι τραγικός και κατωτέρων περιστάσεων άνθρωπος.

Στα αγωνιστικά θέματα ο Κεραυνός Κολχικού μετά την κατάφωρη αδικία ουσιαστικά κατέρρευσε καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή και ο Τσουκαλίδης άλλαξε τα σχέδια του άρων άρων . Όμως η Μηχανιώνα με την ... βοήθεια του διαιτητή και την εμπειρία κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου και ένα τέρμα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.. 

Τρομερά τα παράπονα από τους ανθρώπους του Κεραυνού που βλέπουν ανθρωπάκια να έρχονται και να βγάζουν τα κόμπλεξ τους ...

Στο γήπεδο μετά από την εγχείρηση που έκανε με επιτυχία ήταν και ο Τάσος Ιορδανόπουλος που ήταν αγανακτισμένος με τις αποφάσεις του διαιτητή. 



Νεότερη ενημέρωση : Εξιτήριο πήρε ο Μπαλιού από το νοσοκομείο .

Μετά την ελαφρά διάσειση που υπέστη ο ποδοσφαιριστής 
του Κεραυνού Κολχικού πήρε εξιτήριο και θα είναι σε ανάρρωση 
κατ' οίκον για τις επόμενες δυο ημέρες . 

Να τονίσουμε εδώ ότι το χτύπημα του τερματοφύλακα ήταν άθελα του
αλλά εντός περιοχής και θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου