Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ....Μια νέα συνέντευξη έδωσε χθες το βράδυ το αγαπημένο παιδί του survivor,  Eιρήνη Παπαδοπούλου όπου βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλους και για όλα που αφορούν στο τηλεοπτικό παιχνίδι.
«Δεν θα ήθελα να επηρεάζω με τη γνώμη μου έχοντας κάποια πράγματα για το παιχνίδι. Δεν έχετε δει τα καλύτερα! Θα είχε τώρα 90% τηλεθέαση!», είπε με νόημα η Ειρήνη Παπαδοπούλου.
Με τη μυρωδιά ζορίστηκα, υπήρξαν άτομα που δεν μύριζαν ωραία, ο ένας είχε απομυθοποιήσει τον άλλο, λέγαμε κάνε πιο πέρα δεν μπορώ να κοιμηθώ, υπήρχε κάποιος που δεν πλενόταν. Δεν ξέρω αν μπορώ να σου πω αν μας έδιναν αντηλιακό, από ένα σημείο και μετά δόθηκε μια χτένα και τσιμπιδάκια. Εννοείται ότι δέχομαι τη συγγνώμη του Στέλιου, άνθρωποι είμαστε, δεν το είχα δει το σκηνικό, το είδα όταν βγήκα.
Ο καυτός της χορός, (που θα δείτε πιο κάτω) αμέσως πριν, προκάλεσε τα εύλογα σχόλια της παρέας του Πρωινού, με τη Φαίη να μην έχει ξαναδεί σχετικό πάρτι με σαπουνάδες, και η Σάσα να την... δουλεύει, λέγοντας ότι τη σαπουνάδα την έχει μόνο στην μπουγάδα της!
Ο Ντάνος ήταν ο μοναδικός που μου έλεγε «μη φύγεις», αλλά μην αδικήσω κάποιον!» κατέληξε η τραγουδίστρια. «Ήθελε το κορμί της!» είπε χαριτολογώντας η Σάσα, και η Φαίη συμπλήρωσε:
«Αν ο Ντάνος είχε κάνει τραγικά πράγματα, και η παραγωγή τον βγάζει έτσι, δεν θα μιλούσε έτσι στην Ειρήνη».
Και κάπου εδώ έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη!
Η αποκάλυψη που έσκασε σαν βόμβα στο πλατό του Πρωινού! Κι εκεί που όλοι έλεγαν πως δεν έχει γίνει τίποτα μέσα στο παιχνίδι και διέψευδαν τις φήμες περί στενών σχέσεων μεταξύ των παικτών στο Survivor ήρθε η Σάσα Σταμάτη και με μια της δήλωση έφερε τα πάνω κάτω!
«Έμαθα ότι έχει γίνει ομαδικός έρωτας και το ένα πρόσωπο παραμένει σταθερό» πέταξε τη βόμβα η Σάσα, «ο κόσμος είναι πολύ έξυπνος και μπορεί να καταλάβει πολλά!»
«Να κάνουν έρωτα δεν έχουν δείξει, σίγουρα!» συγκατένευσαν οι υπόλοιποι και το πάνελ ξεκαρδίστηκε στα γέλια. «Είναι εύκολο να καταλάβεις ποιος θα έκανε, και ποιος κουνιέται! Δεν το έχει τραβήξει η κάμερα, φεύγουν στο βουνό, και χάνονταν για ώρες!» συνέχισε η Σάσα. «Ναι, κάτι τέτοιο εννοεί!» συμφώνησε η Φαίη.
Δεν υπάρχει σχέση, και μάλιστα η κοπέλα, το ένα πρόσωπο παραμένει σταθερή, τα υπόλοιπα αλλάζουν! Επειδή κάποια κοπέλα το έμαθε και πήγε και το είπε σε κάποιον, και αυτός το είπε σε όλους!» συνέχισε η Σάσα να πετάει ατάκες-βόμβες, «Να γιατί έγινε κλίκα παιδιά! Τελικά ήταν άλλος ο αρχηγός της κλίκας!» συνεχίστηκαν τα σχόλια. «Η Παπαδοπούλου το είπε στον Χανταμπάκη, αυτό εννοούσε!
Άρα δεν είναι αυτοί οι δύο!» αποκάλυψαν στο Πρωινό. «Επίσης έμαθα ότι κάποιος πάει και κάνει την ανάγκη του, το χοντρό του, και δεν βάζει φύλλα από πάνω, με αποτέλεσμα οι άλλοι να τα πατάνε!» κατέληξε η Σάσα, με τα υπονοούμενα να κατευθύνονται προς τον Γιάννη Σπαλιάρα.Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο με τον... εξωτικό χορό της Ε.Παπαδοπούλου στον Α.Δομίνικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου