Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΣΤΗ Γ ' ΕΘΝΙΚΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ..










Με δυο ομάδες επιπλέον θα αντιπροσωπεύεται η ΕΠΣ Σερρών από τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς εκτός του Απόλλωνα Παραλιμνίου που έκανε μια αξιοπρεπή πορεία , πλέον και η Ελπίδα Σκουτάρεως θα αγωνίζεται καθώς κέρδισε το Κερατσίνι στα πέναλτι . 

Ένα απίστευτο παιχνίδι κανονική διάρκεια 0-0 και παράταση 1-1 όπου οδηγήθηκε στα πέναλτι , η ομάδα του Σκούταρι πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Καστανιώτη , τερματοφύλακα όπου έπαιζε τραυματίας , ουσιαστικά με ένα πόδι και απέκρουσε 3 πέναλτι .

Ο Δημήτρης Καστανιώτης μπήκε στο παιχνίδι στο 33ο στη θέση του Νίκου Νικολούδη που είχε δεχτεί την κόκκινη κάρτα, κάθισε κάτω από τα δοκάρια, τραυματίστηκε στο 41ο (μερική ρήξη έξω πλάγιου συνδέσμου), έσφιξε όμως τα δόντια και με τη βοήθεια του γιατρού Θάνου Μηλούση και του φυσιοθεραπευτή του Πανσερραϊκού Γιάννη Τζιντζή αγωνίστηκε κι έγινε ο πρωταγωνιστής του αγώνα. 

Αν και, ουσιαστικά, με ένα πόδι όχι μόνο βοήθησε την ομάδα του να πάει στην παράταση και στα πέναλτι αλλά και στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι απέκρουσε ΤΡΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 3-0. (κανονική διάρκεια 0-0 και παράταση 1-1).

www.epsm24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου