Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ
Στο Κολχικό από το πρωϊ αναρωτιούνται όλοι για ποιο λόγο δημοσιεύτηκε σε γνωστή εφημερίδα το εν λόγω άρθρο . 

Ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας Βασίλης Μόσχος με προσωπική του ανακοίνωση καταδικάζει το συγκεκριμένο γεγονός . 

" Μας προκαλούν μεγάλη έκπληξη σχόλια και δημοσιεύματα που αναφέρονται σε πρόθεση του Δ.Σ. του Κεραυνού Κολχικού να εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Σταυρού.

Ως Γενικός Γραμματέας και Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Α.Π.Σ. Κεραυνός Κολχικού και εκπροσωπώντας το σύνολο των μελών του Δ.Σ. δηλώνω ότι ουδεμία τέτοια σκέψη υπάρχει. Έχουμε την τιμή να υπηρετούμε έναν ιστορικό και περήφανο σύλλογο, ο οποίος δεν ψάχνει άλλοθι, προκειμένου να δικαιολογήσει τα αρνητικά αποτελέσματα. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή αναγνωρίσαμε την ήττα μας και δώσαμε θερμά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ Σταυρού για την πανάξια νίκη του. 


Οι αποφάσεις του διαιτητή δεν επηρέασαν την έκβαση της αναμέτρησης κι ως εκ τούτου δεν συντρέχει ο παραμικρός λόγος έκδοσης ανακοίνωσης.

Όταν κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου διαπιστώσαμε αρκετές κακές διαιτησίες σε βάρος της ομάδας μας, αντιδράσαμε ορθολογικά, αποφασιστικά και με τεκμηριωμένο λόγο. 


Ο Α.Π Σ. Κεραυνός Κολχικού κινείται πάντοτε εντός του πλαισίου της σοβαρότητας. Αφενός μεν υπερασπίζεται το δίκαιο και την ισονομία με δυναμικό τρόπο, αφετέρου δε ουδέποτε δέχθηκε να μετακυλήσει τις ευθύνες που του αναλογούν στις πλάτες άλλων και να ψάξει για βολικούς ενόχους." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου