Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΠΕΛ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΜΕ ΠΕΡΟΥΚΑ...

Η ΑΠΕ Λαγκαδά εξέδωσε ανακοίνωση για έναν "διαδικτυακό χώρο", που όπως υπογραμμίζει ασχολείται με την διαιτησία κάτω από περούκα και "σπιλώνει" την ΑΠΕ Λαγκαδά.
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΑΠΕΛ:
"Μεγάλη μερίδα φιλάθλων της ιστορικής ομάδος μας αναρωτιέται για τους λόγους, που διαδικτυακός χώρος με ενασχόληση τη διαιτησία κάτω από περούκα, έχει στην ημερήσια διάταξή του την σπίλωση της ΑΠΕ Λαγκαδά. Είναι πολύ φυσικό, οι αγνοί φίλοι και οι ποδοσφαιριστές της ομάδος να μην γνωρίζουν το ρόλο και τους σκοπούς αυτού του ανθρώπου.
Όλοι εμείς όμως που ασχολούμαστε χρόνια με το ποδόσφαιρο και γνωρίζουμε ανθρώπους και πράγματα, ξέρουμε από πού και για ποιόν λόγο πηγάζει η εμπάθεια του συγκεκριμένου κυρίου που θέλει να λέγεται ότι ασκεί δημοσιογραφία.
Ο συγκεκριμένος κύριος, γνωστών στοιχείων και υπολοίπων προτιμήσεων, είναι μέρος ενός ευρύτερου μηχανισμού παροχής εντεταλμένων υπηρεσιών, σπίλωσης υπολήψεων, απαξίωσης προσπαθειών παραγόντων, ποδοσφαιριστών και διαιτητών, με αντίτιμο τον βιοπορισμό του.
Ενημερώνουμε τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας μας πως είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με τον ακατανόμαστο. Το λόγο από εδώ και πέρα θα τον έχει η δικαιοσύνη.
Το Δ.Σ".

www.pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου