Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ : ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.Δήλωση για την βαριά τιμωρία που επέβαλλε η ΕΠΟ στον Απόλλωνα Καλαμαριάς έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Σε αυτήν, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για ατεκμηρίωτη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, τονίζοντας ότι οι βαθμοί πρέπει να κερδίζονται στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη:

«Κατανοώ, συμμερίζομαι και συμπάσχω με την οργή και το θυμό των ανθρώπων του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με την άδικη και ατεκμηρίωτη απόφαση του αρμόδιου δικαιοδοτικού οργάνου της ΕΠΟ, με βάση την οποία αφαιρούνται 6 βαθμοί από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, βαθμούς που κέρδισε με κόπο και ιδρώτα μέσα στο γήπεδο.

Η έκπληξη των ανθρώπων του Απόλλωνα, αλλά και όσων διάβασαν το σκεπτικό της απόφασης, είναι ότι ενώ η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ δέχεται πως ο Ορέστης Μένκα έχει πράγματι αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα αλλά και το δικαίωμα να αγωνιστεί στην εθνική Ελλάδας, δεν μπορεί να αγωνίζεται ως Έλληνας στην ομάδα του (τον Απόλλωνα Καλαμαριάς εν προκειμένω) επειδή δεν έχει κληθεί ακόμη σε κάποιο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας. Άρα λογίζεται ως ξένος, επειδή στο παρελθόν αγωνίστηκε με τις Ελπίδες της Αλβανίας, έστω κι αν έχει δηλώσει πως αν αγωνιστεί στο μέλλον σε εθνική ομάδα, αυτή θέλει να είναι της Ελλάδας. 

Ελπίζω ότι τελικά θα αποδοθεί δικαιοσύνη, που θα ανταποκρίνεται στο κοινό περί δικαίου αίσθημα και στη βούληση του φίλαθλου κόσμου, που θέλει οι βαθμοί να κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου