Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΧΟΡΕΨΕ ΣΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΤΟΛΑΚΟ ΜΕ 2-4




Έστειλε μήνυμα με το «καλημέρα» ο Απόλλων. Οι «κοκκινόμαυροι» του Δημήτρη Καλαϊτζίδη πέρασαν «αέρας» από τα Γρεβενά, επικρατώντας 4-2 της ΑΕΠ Βατολάκκου, έχοντας μάλιστα τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Επόμενο παιχνίδι με τη Νάουσα στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Μπορεί φιλικό παιχνίδι να μην έκανε, όμως στο πρώτο του επίσημο ματς της χρονιάς έπεισε, καθώς ήταν καταιγιστικός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πέτυχε τέσσερα γκολ, ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχει μεγαλύτερη σε έκταση νίκη και αν εξαιρέσουμε ένα «νεκρό» διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, τα πήγε εξαιρετικά. Πλέον οι «κοκκινόμαυροι» στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νάουσα.

Ο αγώνας:

Οι «κοκκινόμαυροι» μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση και μόλις στο έκτο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Πόποβις με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δεληγιάννη για το 1-0.

Ο Απόλλων συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και στο 18΄ πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων. Ο Πόποβιτς εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η άμυνα των γηπεδούχων αδράνησε και ο Βεργώνης δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 2-0. Και έξι λεπτά μετά καθάρισε το παιχνίδι με τον Κυβελίδη. Στο 34΄ άγγιξε και τέταρτο τέρμα, όμως το πλασέ του Κυβελίδη κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 39΄ νέα καλή στιγμή για τον Απόλλωνα. Σέντρα από τα δεξιά, κεφαλιά πάσα του Κυβελίδη για Ντόικιτς που έπιασε εξ επαφής την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Δυνατά μπήκαν στην επανάληψη οι γηπεδούχοι. Στο 51΄ ο νεοεισελθών Μπλάντος έκανε το σουτ, με τον Μένκα να μπλοκάρει. Και τρία λεπτά κατάφερε να σκοράρει. Ο Αντωνιάδης επιχείρησε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Χαραλαμπίδης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δεξιά γωνία του Μένκα μειώνοντας σε 3-1. Και σα να μην έφτανε αυτό δυο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Μπλάντο.

Στο 63΄ οι Θεσσαλονικείς έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν και τέταρτο τέρμα. Ωραίος συνδυασμός από δεξιά, ο Γεωργιάδης έδωσε στον Συμελίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ότι δεν κατάφερε ο Συμελίδης, κατάφερε ο Ν΄ Λουντούλου στο 66΄, με τον Γάλλο μέσο να πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή και να γράφει το 4-2.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα στο 72΄ , με τον Συμελίδη να πιάνει εξ επαφής κεφαλιά, όμως η μπάλα να περνάει άουτ. Έτσι το 4-2 παρέμεινε μέχρι τέλους, παρόλο τις εκατέρωθεν ευκαιρίες που χάθηκαν από τις δυο ομάδες.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΠ Βατολάκκου: Δεληγιάννης, Τσαγγαλίδης, Τσιαρτσιώτης, Αντωνιάδης (75΄ Μανιατέας), Μπιμπίρης, Χαραλαμπίδης, Μπιζιώτας, Κοτσαντίσογλου Α. (80΄ Νεστορόπουλος), Ζολώτας, Ζαχαριουδάκης, Βογδόπουλος (46΄ Μπλάντος).

Απόλλων Καλαμαριάς: Μένκα, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Ντόικιτς, Καλογέρης (82΄ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Συμελίδης, Ν' Λουντούλου, Πόποβιτς (78΄ Ρόβας), και Κυβελίδης (74΄ Φάμπιο)

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου