Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΘΕΛΕΙ ΚΥΠΡΙΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ...







Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο 22χρονος Κύπριος επιθετικός Μάριος Ζανέτου για λογαριασμό του Απόλλωνα 1926. 

Ο Ζαννέτου αγωνιζόταν πέρυσι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, βοηθώντας την να επιστρέψει στην Α΄εθνική της Κύπρου, ενώ έπαιξε με την συγκεκριμένη ομάδα και στην Α' Εθνική του πρωταθλήματος της Μεγαλονήσου. Τον συνοδεύουν θετικές συστάσεις, ενώ ήταν και διεθνής με την εθνική νέων της πατρίδας του. Εκτός από τον Ζαννέτου, είναι πιθανό να αφιχθεί ένας ακόμη Κύπριος, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά. 

Ερχεται και Βραζιλιάνος

Παράλληλα, τυπικό είναι το θέμα απόκτησης των Γιώργου Χιονίδη και Παναγιώτη Ζιάκκα, οι οποίοι προπονούνται με τον Απόλλωνα, ενώ από τον ελληνικό χώρο «παίζουν» ακόμη αρκετά ονόματα. Η περίπτωση του Αλέξη Πασιαλή παρουσιάζει δυσκολίες, αφού υπάρχει απόσταση στο οικονομικό. Μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθει στη Θεσσαλονίκη και ένας Βραζιλιάνος μέσος, που είχε τέσσερις γεμάτες σεζόν σε κατηγορία της χώρας του, είναι 25 ετών και έχει ιταλικό διαβατήριο, ενώ γίνεται προσπάθεια για ακόμη τρεις από τη χώρα του καφέ. 

www.metrosport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου