Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΑΧΜΑΖΙΔΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΞΑΝΑ...ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ..."Να φτιάξουμε μια ομάδα που θα βγάζει... υγεία"



Ο Ορέστης Ταχμαζίδης αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Από τα παιδικά του
χρόνια βρέθηκε στην οικογένεια του Κεραυνού και διακρίθηκε για τη
μαχητικότητά του. Κατόπιν αγωνίστηκε με επιτυχία στον Α.Γ.Σ. ΠΑΟΚ
Κωσταραζίου στην Καστοριά.
Ένα νέο ξεκίνημα γίνεται από αύριο (3/8) στον Κεραυνό Κολχικού, με τον σύλλογο να αρχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, θέλοντας να βάλει τις βάσεις για μια καλή πορεία με πρωταγωνιστικές βλέψεις.
 Για το λόγο αυτό, τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε και η σχετική ανανέωση - δυνάμωση του ρόστερ του συλλόγου, στο οποίο μετά την αποχώρηση κάποιων ποδοσφαιριστών, βρίσκεται πλέον μια πλειάδα ταλαντούχων και αξιόλογων παικτών, οι οποίοι αποκτήθηκαν με στόχο να βοηθήσουν στη νέα αυτή προσπάθεια.

Παρακάτω, αναλυτικά το πάρε-δώσε του Κεραυνού Κολχικού, μέχρι στιγμής:

ΗΡΘΑΝ: Ιορδανόπουλος (Κισσός Χορτιάτη), Κουτσόπουλος (Δόξα Περιβολακίου), Ευθυμιάδης (Δόξα Δρυμού), Μπουλούκας (Ηρακλής Χρυσαυγής), Γκο΄νιος (ΠΑΟ Ξυλούπολης), Χατζησαββίδης (Γ.Σ. Προσοτσάνης Δράμας), 
ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΑΝ: Μεσκούρτι, Κόντρα, Λουκοβίτης (από την ακαδημία)
ΕΦΥΓΑΝ: Μωυσιάδης, Δανδανάς, Τσίτος, Καφεντζής

Eπίσης, από το σύλλογο ανακοινώθηκαν και τα φιλικά παιχνίδια τα οποία θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας:
9/8 με Εθνικό Λαγυνών
14/8 με Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου
19/8 με Μακεδονικό Λητης,
23/8 με Διγενή Μονολόφου,
26/8 με Νίκη Ηρακλείου
29/8 με ΠΑΟΚ Κ17

Μαυροβουνιώτης: "Να φτιάξουμε μια ομάδα που θα βγάζει... υγεία"
Για τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις, το ρόστερ και τους στόχους που έχει θέσει ο Κεραυνός Κολχικού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μίλησε στο pamebala.gr ο νεαρός τεχνικός του συλλόγου Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης, ο οποίος για ακόμη μία σεζόν θα κάθεται στον πάγκο. Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός κόουτς ανέφερε:

"Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά και σε συνδυασμό με τα παιδιά που έμειναν, θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα βγάζει υγεία μέσα στο γήπεδο, αλλά και να πρωταγωνιστήσει. Αν και οπι καιροί είναι δύσκολοι, όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης είναι κοντά στην ομάδα και υπάρχη μεγάλη διάθεση. Επίσης, ο Κεραυνός Κολχικού στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στα τμήματα υποδομής του και γι' αυτό το λόγο, φέτος προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα, τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές".

www.pamebala.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου