Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-0 ... ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ Η ΘΥΡΑ 7 ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ...


ήττητη σε 7 εντός έδρας παιχνίδια (4 νίκες, 3 ισοπαλίες) ΑΕΛ Καλλονής, υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ
Οι γηπεδούχοι μάλιστα κρατούσαν και ένα εντυπωσιακό 6-0 στα γκολ, ωστόσο το τέρμα του Γιάννη Μανιάτη στο 11', σήμανε για πρώτη φορά την παραβίαση της εστίας των γηπεδούχων στα παιχνίδια τους στο νησί.
Παρά τις απουσίες της, η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη είχε καλό ρυθμό και αγωνιστικό θράσος κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν μπόρεσε να σκοράρει στις... λεπτομέρειες στο πρώτο ημίχρονο, που την βρήκε να υπολείπεται για ένα γκολ των "ερυθρολεύκων".
Ο Μίτσελ επέλεξε για πρώτη φορά φέτος να παρατάξει τον Ολυμπιακό με δύο φορ στην επίθεση και σε διάταξη που έμοιαζε περισσότερο με ένα 4-4-2 σε ρόμβο.
Επιλογή που απέδωσε καρπούς στην επανάληψη, όπου ο Μπενίτες... οργίασε οδηγώντας τους "ερυθρόλευκους" στην τελική επικράτηση με το ευρύ 5-0.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης
Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (ΕΠΣ Ηπείρου)
Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (ΕΠΣ Δ/σου)

ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Γιορέντε, Πιπίνης, Καλτσάς, Χίμο Ναβάρο, Λεοζίνιο, Μανούσος (79' Ραζάκ), Μίνγκας (74' Κύπρου), Χωριανόπουλος (74' Μπαρέρα).
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (79' Ελαμπντελαουί), Αμπιντάλ, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μανιάτης, Κασάμι (66' Κασάμι), Ντομίνγκες (71' Φορτούνης), Μήτρογλου, Μπενίτες.

Γκολ: 11' Μανιάτης, 63' Ντομίνγκες, 65' & 72' Μπενίτες, 78' Μπουχαλάκης
Κάρτες: 34' Πιπίνης

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου