Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

3o Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου δήμου ΛαγκαδάΤο 3o Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του δήμου Λαγκαδά θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Απριλίου (τις ώρες 15:30-20:30) στα γήπεδα ποδοσφαίρου των Λουτρών Λαγκαδά. Το τουρνουά διοργανώνει ο δήμος Λαγκαδά και η Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού και Παιδείας (ΥΚΠΑΑΠ) δήμου Λαγκαδά. Το Τουρνουά αφορά τις ηλικιακές κατηγορίες Prejunior, Junior, Προπαιδικό και Παιδικό και για όλες τις κατηγορίες θα ισχύσουν οι κανόνες διεξαγωγής των αντίστοιχων πρωταθλημάτων υποδομής της Ε.Π.Σ.Μ.

Σε όλες τις κατηγορίες οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους των τριών με βαθμολογία (3-1-0) και αφού αγωνιστούν μεταξύ τους θα ακολουθήσουν αγώνες κατάταξης σύμφωνα με τη θέση που κατέλαβαν στον όμιλο (σε περίπτωση ισοβαθμίας θα ισχύσει κατά προτεραιότητα η νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι, η καλύτερη διαφορά τερμάτων και η καλύτερη επίθεση). Σε περίπτωση ισοπαλίας στους αγώνες κατάταξης θα ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι (πέντε για κάθε ομάδα στο παιδικό και προπαιδικό και τρία στα Junior και Prejunior).

“Το τουρνουά αυτό είναι μια μεγάλη γιορτή για όλες τις Ακαδημίες του δήμου και θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας. Η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων θα αποτελεί πάντοτε προτεραιότητα για όλους εμάς καθότι στηρίζει την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και προσφέρει χαρά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών των συλλόγων μας”, επισημαίνει σε δηλώσεις του ο δημάρχος Λαγκαδά Ιωάννης Αναστασιάδης.
“Το Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου αποτελεί ένα αθλητικό γεγονός που φιλοδοξεί να δώσει επιπλέον αγωνιστικές ευκαιρίες στα παιδιά των Ακαδημιών του δήμου Λαγκαδά στο πνεύμα των αθλητικών αξιών της συμμετοχής, της φιλίας, του ¨ευ αγωνίζεσθε¨ και της χαράς του αγώνα” επεσημαίνει απο την πλευρα του ο προέδρος της ΥΚΠΑΑΠ Στυλιανός Δεργιανλής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Αθλητισμού της ΥΚΠΑΑΠ του δήμου Λαγκαδά στο τηλ. 2394020841, fax 2394022391 και στο e-mail: sportsdlag@yahoo.gr
Επισυνάπτεται η προκήρυξη και το πρόγραμμα του τουρνουά.

www.eparxialagada.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου