Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"

ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

Με ενθουσιασμό, αλλά και γνώση των δυσκολιών. Με σεμνότητα και αυτοκριτική. Με διάθεση προσφοράς. Με αγάπη για τον τόπο μας.
Στηριζόμαστε σε εργατικά και έντιμα μέλη της κοινωνίας μας με σημαντική δράση πάνω στα ζητήματα του τόπου μας, εκπροσώπους από όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες.
Πιστεύουμε στη νέα γενιά. Στη δημιουργικότητά της, στο καινοτόμο πνεύμα της. Στην ειλικρινή επιθυμία των νέων να αλλάξουν τα πράγματα. Στις γνώσεις και τα προσόντα τους.
Με σεβασμό στην διαφορετικότητα των απόψεων, πετυχαίνουμε ευρύτερες συναινέσεις μέσα από την διαμόρφωση και θέσπιση συμμετοχικών διαδικασιών. Ενώνουμε δυνάμεις. Δεν ξεχωρίζουμε, δεν διακρίνουμε.
Στόχος μας η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου, η αποκέντρωση της διοίκησης του Δήμου. Δίνουμε έμφαση στην καθημερινότητα και το περιβάλλον. Πιστεύουμε στην αλληλεγγύη στην πράξη. Στο επίκεντρο της κοινωνικής πολιτικής βρίσκεται ο συνάνθρωπος μας με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα. Στοχεύουμε σε μια πιο αποτελεσματική και δημιουργική διοίκηση του Δήμου, αξιοποιώντας νέα εργαλεία και νέες μεθόδους διακυβέρνησης στην υπηρεσία του πολίτη.
Ξεκινάμε σύντομα ανοικτές διαδικασίες διαβούλευσης για την κατάρτιση και εξειδίκευση του προγράμματος του συνδυασμού μας, όπου ζητούμε την ενεργή συμμετοχή όλων σας στον διάλογο που ανοίγουμε στις τοπικές μας κοινωνίες.
Έχοντας επίγνωση των σημερινών οικονομικών δυσχερειών για την χώρα μας, καταρτίζουμε ρεαλιστική και υλοποιήσιμη πρόταση διοίκησης στηριζόμενη στην εξοικονόμηση πόρων μέσα από την μείωση των περιττών δαπανών, στην αυστηρή ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και στον σωστό και έγκαιρο σχεδιασμό για την αξιοποίηση κάθε εθνικού ή ευρωπαϊκού προγράμματος, που μπορεί να χρηματοδοτήσει έργα, υποδομές και υπηρεσίες του Δήμου προς τον πολίτη.
Πιστεύουμε στον τόπο μας, εμπιστευόμαστε τις δυνατότητες που διαθέτει, την δυναμική και την προοπτική του. Δεσμευόμαστε για απόλυτη διαφάνεια, αποτελεσματικότητα, νοικοκύρεμα, αλληλεγγύη.
Κοινό σημείο όλων των προσπαθειών μας αποτελεί η ανιδιοτελής αγάπη για τον τόπο μας. Με την στήριξη σας, θα τα καταφέρουμε!

Γιάννης Καραγιάννης
Λαγκαδάς 10 Φεβρουαρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου