Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : 2-1 ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ..

1 Σεπτεμβρίου ο χορός του Κεραυνού Κολχικού 






Νίκη 2-1 του Κεραυνού Κολχικού επί του Αγροτικού Αστέρα ..

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στο τρίτο φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Κεραυνό Κολχικού, ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Σιαντρόπουλος και Γεροντίδης, ενώ ο πρώτος είχε και δοκάρι από εκτέλεση φάουλ.
Για την ομάδα του Εύοσμου σκόραρε ο Καμπεράι, μειώνοντας σε 2-1. Σημειώνεται ότι απόντες από την αποστολή ήταν για προσωπικούς λόγους ο Σουλίδης, λόγω τραυματισμών οι Μπάρμπας, Βουτσιάς, Παπανικολάου. Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Αγροτικό Αστέρα είναι προγραμματισμένο την προσεχή Τετάρτη (29/8) με αντίπαλο την Καβάλα.

Ο Κεραυνός Κολχικού σε 4 φιλικές αναμετρήσεις έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία ενώ η ομάδα του Γ. Τσουκαλίδη σιγά σιγά δείχνει ότι είναι δεμένη σκληροτράχηλη και θα δημιουργήσει προβλήματα στους αντιπάλους της . 

Στη 1 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο χορός του Κεραυνού Κολχικού .

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Π. Κρυστάλλης): Παναγόπουλος, Γραικός, Ντόσης, Καραντασιάδης, Καραμανλής, Ιβανίδης, Καπρέτσος, Ρούτσης, Χειρίτραντας, Ανδρεάκος, Στεφανίδης. Επαιξαν και οι: Κάμπας, Κουκουλέκης, Μήτογλου, Παπακωνσταντίνου, Αθανασιάδης, Μούδιος, Ζουλούμης, Χαρζάκας, Καμπεράι, Χρήστου.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Γ. Τσουκαλίδης): Μπούλκου, Ορδούδης, Μακραντώνης, Μπαλίου, Σολομωνίδης, Σιαντρόπουλος, Γεροντίδης, Ντουνιάς, Θεοχάρους, Πεταλωτής, Γ. Σταμπουλής. Επαιξαν και οι: Δ. Σταμπουλής, Νταντινίδης, Λουκοβίτης, Θωμαϊδης Κόντρα, Τσότσος, Μεσκούρτι, Κόκκινος , Σαββίδης 

www.mikriliga.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου