Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΛΗΤΗΣ .




Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Μακεδονικού Λητής που μια γυναίκα συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας. 
Το Δ.Σ. του Μακεδονικού έχει στη σύνθεσή του και μια γυναικεία παρουσία. Στην «οικογένεια», λοιπόν, του Μακεδονικού Λητής, που τη χρονιά αυτή θα κλείσει 70 χρόνια ιστορίας, ανήκει πλέον και η Νίκα Ευγενία. Η Ευγενία θα είναι έφορος των παιδικών τμημάτων της ομάδος.
Είναι η πρώτη φορά στην 70χρονη ιστορία του Μακεδονικού Λητής που μπαίνει γυναίκα στο Δ.Σ. του συλλόγου. Πώς νιώθεις για αυτό;
-Καταρχήν νιώθω μεγάλη έκπληξη που μου έγινε τέτοια πρόταση. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που εκλέχτηκα παμψηφεί. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, αλλά θα κάνω ο,τι είναι δυνατόν για να προσφέρω στο σύλλογο. Φυσικά, νιώθω ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση που είμαι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του συλλόγου που γίνεται μέλος του διοικητικού συμβουλίου του.
Η θέση που έχεις στο σύλλογο είναι έφορος των τμημάτων υποδομής στην ομάδα. Τι δουλειά πρέπει να γίνει σε αυτό το επίπεδο;
-Το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο φρόντισε να έχει γερές βάσεις το συγκεκριμένο τμήμα. Στόχος μας είναι και φέτος να συνεχίσουμε την ίδια δουλειά. Θα πρέπει να δοθεί μεγάλη βάση στα παιδικά τμήματα, γιατί αυτά αποτελούν το μέλλον της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου