Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : " ΘΟΔΩΡΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ , ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ "







Ο Κεραυνός Κολχικού εξέδωσε ανακοίνωση για την αποχώρηση του Θοδωρή Ευθυμιάδη από τους πράσινους ... με την ευχή ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει... 

Βέβαια να συμπληρώσουμε και εμείς από το Ερασιτεχνικό Θεσσαλονίκης ότι αν υπάρχει περίπτωση το δελτίο του να πάει σε κάποια γερμανική ομάδα θα ήταν το καλύτερο... 

Το Ερασιτεχνικό Θεσσαλονίκης και ο Παναγιωτίδης Παναγιώτης εύχονται καλή συνέχεια στο Θοδωρή Ευθυμιάδη . 

" Ο Α.Π.Σ. Κεραυνός Κολχικού απευθύνει τις θερμότερες ευχαριστίες του προς τον Θοδωρή Ευθυμιάδη για την υπερπολύτιμη προσφορά του και την καθοριστική συμβολή του στην πρωταγωνιστική πορεία της ανδρικής ομάδας, τόσο κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, όσο και κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου.

Ο Θοδωρής Ευθυμιάδης αναχωρεί για τη Γερμανία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έχοντας κατακτήσει την εκτίμηση και την αγάπη του συνόλου της μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας του Κεραυνού Κολχικού, αφενός μεν λόγω της ξεχωριστής ποδοσφαιρικής του ποιότητας, αφετέρου δε διότι υπήρξε πρότυπο αθλητή που υπηρέτησε τον σύλλογό μας με συνέπεια και απαράμιλλο πάθος.

Εν κατακλείδι, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι το δελτίο του Θοδωρή Ευθυμιάδη παραμένει στον Κεραυνό Κολχικού και να εκφράσουμε τη βεβαιότητά μας πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα θέσει εκ νέου τις δυνάμεις του στη διάθεση του σωματείου μας. " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου