Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΜΕ 0-1...Καθάρισε τον Διγενή Μονολόφου ο Κεραυνός Κολχικού με 0-1 σε ένα παιχνίδι όπου αδικείται από το σκορ καθώς θα μπορούσε άνετα να είναι 0-3 ειδικά στην τελευταία φάση που χάνει ο Μαμουλίδης του Κεραυνού και το ακυρωθέν τέρμα που υπάρχει περίπτωση να είναι άδικη η ακύρωση του . 

Έπαιξε ποιο μεστά ο Κεραυνός έχοντας την υπεροχή και με σκόρερ τον Αδαμίδη πέρασε νικηφόρα από τον Μονόλοφο . Ο Διγενής προσπάθησε με 2 ευκαιρίες στην αρχή κάθε ημιχρόνου να πιέσει αλλά δεν τα κατάφερε. 

Ο Κεραυνός Κολχικού είναι στη δεύτερη θέση με 25 βαθμούς ενώ ο Διγενής έμεινε στους 10 βαθμούς . Κεραυνός Κολχικού - Δόξα Ασσήρου και Μακεδονικός Αγίου Βασιλείου - Διγενής Μονολόφου .

Διγενής Μονολόφου : Νικολαϊδης , Ανδρίκος , Μαρμαρίδης Αν. , Μαρμαρίδης Αλ. , Μουμούρης , Παναγιωτίδης , Μετοντιέν , Κουγιουμτζίδης , Ασλανίδης , Φυλακτός , Σεϊτανιώτης 

Κεραυνός Κολχικού : Παπαδόπουλος , Μπουλουκάς , Ευθυμιάδης , Σαλτίρης , Γιόρμανης , Σαββίδης , Μαλαμίδης , Τσερνόφ , Αδαμίδης , Πεταλωτής , Σολομωνίδης 
( Μαμουλίδης , Μέσκουρτι , Κοντρά ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου