Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 : Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ...



Η πιο κρίσιμη μέρα έφτασε για τον Απόλλωνα. Σήμερα στις 19.00 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δήμου Καλαμαριάς στην πλατεία Σκρα θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Απόλλων, μετά από επιθυμία του προέδρου και μεγαλομετόχου Αχιλλέα Χαραλαμπίδη.

Ο Καλαμαριώτης επιχειρηματίας παραιτήθηκε την περασμένη Παρασκευή μέσω επίσημης ανακοίνωσης και συγκάλεσε συνέλευση μετόχων, φορέων και φιλάθλων, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το μέλλον της ομάδας. Στο προσκλητήριο αναμένεται να ανταποκριθεί αρκετός κόσμος, το προεδρείο του ερασιτέχνη, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η στάση του δημάρχου. Το ζητούμενο είναι μέσα από τη σημερινή συνέλευση να προκύψει η καλύτερη δυνατή λύση και να μπορέσει ο Απόλλων να βγει πιο δυνατός και έτοιμος για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, με πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Κερδίζει... πόντους το «αγγλικό» πρότζεκτ

Από τις λύσεις που έχουν παρουσιαστεί ως τώρα φαίνεται πάντως να κερδίζει πόντους το «αγγλικό» πρότζεκτ, το οποίο παρουσίασε κατά αποκλειστικότητα η «Μ». Έλληνας ατζέντης εκπροωπεί την αγγλική εταιρία μάνατζμεντ «SMWW» έχοντας ήδη εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του επιχειρηματία και φίλου της ομάδας Μιχάλη Φωτιάδη όπως και του επίσης φιλάθλου της ομάδας Νότη Πιαστόπουλου. Αμφότεροι θα είναι σήμερα στη συνέλευση και αναμένεται να παρουσιάσουν το πλάνο τους ενώπιον του κόσμου που θα δώσει το παρών. «Την περασμένη εβδομάδα με άλλους Απολλωνιστές έγινε μία κρούση, σε κάποιους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν,συναντηθήκαμε ,τα είπαμε, μου άρεσε πολύ το πρότζεκτ των παιδιών και αποφάσισα με την σειρά μου να βοηθήσω έμπρακτα και ουσιαστικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φωτιάδης και σήμερα θα φανεί αν μπορεί να προχωρήσει ή όχι το πρότζεκτ.

www.metrosport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου