Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΕΙ...

Αυτό που έγινε σημερα στο Κολχικό είναι άξιο περιγραφής. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ένα τίποτα , είτε βλέπαμε είτε δε βλέπαμε ποδόσφαιρο ένα και το αυτό με κάποις ελαχιστες εξαιρέσεις. Το τέρμα του Κεραυνού Κολχικού το 1-0 πετυχένεται σε τυχαία και ανύποπτη στιγμή που κανενας δε κατάλαβε πως έγινε και μπήκε η μπάλα στα διχτια, μετά απο λίγο ισοφαρίζει η Δόξα Ασσήρου με αμφισβητούμενο πέναλτυ , αυτά γράφονται για κάποιους που πιστεύουν οτι ο Κεραυνός ευνοείται ... και στο τέλος 5 λεπτά απο την λήξη με μια γκέλα ουσιαστικά ενός αμυντικού της Δόξας η μπάλα καταλύγει στο τερμα της με τους παιχτες και τους φίλους του Κεραυνού να ευχαριστούν ουσιαστικά την τύχη τους... Κατα τα άλλα ο Άρης Καβαλαριου κέρδιζε με 0-3 και ήταν στην πρώτη θέση και ξαφνικά την έχασε...  

Πολλά παράπονα απο τη διαιτησία έχει ο Κεραυνός για το πέναλτυ αλλά και για κάποιες κίτρινες οι οποίες ήταν αρκετά υπερβολικές.

Την επόμενη αγωνιστική ο Κεραυνός αντιμετωπίζει στην Δορκάδα την τοπική ομάδα η οποία σήμερα ήρθε 1-1 με την ΑΕ Πολυδενδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου