Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ : ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η επανίδρυση της Θύελλας ήταν ιδέα του Ευθύμη Παντελίδη και του Ηρακλή Καραϊσαρίδη ως πρέδρος της τοπικής Κοινότητας Περιστερώνας που βοηθάει με το δικό του τρόπο. Ο Ευθύμης από την άλλη έφερε τους ποιό πολλούς ποδοσφαιριστές λόγω γνωριμιών του .Μεγάλα ονόματα για τα ερασιτεχνικά.Στέλλιος Πεχλιβανίδης Βασίλης Κουζούδης και άλλοι πολλοί η επιστροφή στην ενεργό δράση για τον Ιορδάνη Καραϊσαρίδη Αποστόλη Κυματή κ Γιώργου Παναγιωτίδη είναι καταλυτική. Η επιστροφή η δικία μου από την Φλόγα Λαγκαδικίων κ των Ανδρέα Τζάτζο κ Κλεάνθη Λαλούτσο από Μέγα Αλέξανδρο Ν.Απολλώνιας ήταν ό,τι καλύτερο.Η ομάδα έχει σαν στόχο να ξάνα φέρει το κόσμο της ξανά στο γήπεδο λόγω μεγάλης χρονικής αποχής. Και αν ανεβεί κατηγορία ακομά καλύτερα για όλους μας γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους μας για το καλό κ μόνο της Θύελλας.Πήγαμε στους 16΄του κυπέλου αποκλείωντας μεγάλα ονόματα.Τώρα είμαστε πρώτοι αλλά δεν καθόμαστε ίσα ίσα δεν χαλαρώνουμε. 

Η Θύελλα Περιστερώνα , αντιπροσωπεύει το ομόνυμο χωριό που βρίσκεται στην ΠΕΟ Θεσσαλονίκης - Καβάλας 
και έχει περίπου 450 κατοίκους. Η ομάδα ποδοσφαίρου η Θύελλα , έχει πολύ καλή οργάνωση στη Γ' Κατηγορία και ο κόσμος της Περιστερώνας είναι υπερηφανος για την ομάδα τους. Η Θύελλα έχει την καλύτερη επίθεση στον όμιλο της με 56 τέρματα. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε τη Φλόγα Κοκκαλούς με 6-0 ενώ τώρα κάνει το καθιερωμένο ρεπό της. Την μεθεπόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τη Δράση Αδρμαερίου σε ένα παιχνίδι που θα προσελκύσει αρκετό κόσμο.

Η θύελλα Περιστερώνα πριν απο 3 χρόνια αγωνιζόταν στην Α1 κατηγορία σε μια πολύ καλή αγωνιστική περίοδο αλλά μετά οι οικονομικές συγκιρίες την έκαναν να σταματήσει να αγωνίζεται και φέτος ξεκίνησε μια πολύ δυναμική προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου