Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ...

Το Ερασιτεχνικό Θεσσαλονίκης ανακάλυψε ένα ανερχόμενο ταλέντο την περίοδο απο το 1982 μέχρι και το 1989... Ο Λόγος για τον αξιότιμο παράγοντα κ. Γέωργιο Προκοπίδη όπου τώρα καταλαβαίνουμε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο , τη Δόξα Αρετής αλλά και γενικά τον Αθλητισμό. 

Μόλις 14 ετών ο κ. Προκοπίδης εντάχθηκε στην ομάδα των Εφήβων του ΠΑΟΚ , με διπλές προπονήσεις για 2 χρόνια . Πολύ καλές εμφανίσεις και με συμπαίχτες όπως ο Τουρσουνίδης Γιώργος αλλά και άλλους. Με προπονητές το παλιό αστέρι του ΠΑΟΚ , κ. Παπαδάκη και στη συνέχεια με τον κ. Αρίστο Φουντουκίδη . Μεγάλη ατυχία να κάνε μινίσκο εκείνη την εποχή.Αριστεροόδαρο χαφ με όλα τα ΜΜΕ να γράφουν για μεγάλο ταλέντο.

Δόθηκε στη συνέχεια απο τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στον ΑΟ Σταυρούπολης ομάδα Β ' Κατηγορίας , όπου και ο κ. Προκοπίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής . Γίνεται στόχος πολλών ομάδων και καταλύγει στις Ελπίδες Θεσσαλονίκης με κανονική μεταγραφή απο τον ΠΑΟΚ  . Ομάδα Α Κατηγορίας τότε. 

Μια ιστορική ανασκόπηση για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλιοι.

Το Ερασιτεχνικό Θεσσαλονίκης μπορεί να σας βοηθήσει στις αναμνήσεις. Εσεις μας τα στέλνεται και μεις τα δημοσιεύουμε... Δεχόμαστε ιστορικές ανασκοπήσεις και απο άλλες περιοχές εκτος της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου