Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ : ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 ΜΕ 0-4


Στον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τρίγλιας, ο Απόλλων Καλαμαριάς έκανε μια καλή προπόνηση χθες, επικρατώντας με 4-0 της τοπικής ομάδας. Ο Ανδρέας Παντζιαράς χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων πολλούς νεαρούς και προερχόμενους από τη δεύτερη ομάδα, ενώ στο κυριακάτικο και πιο αξιόπιστο τεστ με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας στην Καλαμαριά, ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» θα εξαγάγει πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Όσον αφορά το χθεσινό ματς, απουσίασαν για τον Απόλλωνα οι τερματοφύλακες Καρατζιοβαλής και Λόλας, με τον νεοαποκτηθέντα Κουμή να παίζει για 90 λεπτά, ενώ ακόμη δεν αγωνίστηκαν οι Λεπτοκαρίδης, Αλμπάνης, Μανουσάκης, Μανουσαρίδης, Κισκαμπάνης, Σακκάς. Σκόρερς χρίστηκαν για τον Απόλλωνα ο Χάρης Λουιζίδης (2), Κράββαρης και Μυλώσης, με όλα τα τέρματα να επιτυγχάνονται στο πρώτο μέρος, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Παντελιάδης αστόχησε σε πέναλτι. Στην επανάληψη, οι ρυθμοί έπεσαν αρκετά, αν και από πλευράς Απόλλωνα κυρίως χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Ο Ανδρέας Παντζιαράς χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, διατηρώντας στο σχήμα μόνο τον Κουμή.
Αναλυτικά:

Απόλλων (α? μέρος): Κουμής, Πολιανίδης, Λιόνης, Βέντζιος, Κωτσιάς, Παρμαξίδης, Παντελιάδης, Κτιστόπουλος, Μυλώσης, Χ. Λουιζίδης, Κράββαρης.

Απόλλων (β΄μέρος): Κουμής, Τσεμεκίδης, Ζαμπέτογλου, Ηρακλής, Μπ. Λουιζίδης, Καλαϊτζίδης, Γιαννιτόπουλος, Προβατίδης, Πιτσόκος, Πασιαλής, Χαλιμπάκης.

Ο Ανδρέας Παντζιαράς έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του τονίζοντας αναλυτικά: «Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν, έδειξαν θετικά στοιχεία. Δεν ήταν παιχνίδι για πολλά συμπεράσματα, στα επόμενα παιχνίδια θα δούμε ακόμη περισσότερα πράγματα».

Παρών ο Χαραλαμπίδης

Το παιχνίδι παρακολούθησε χθες και ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, όπως και οι Αλτίν Χατζί, Γιάννης Λουιζίδης και Γιάννης Τσαρσιταλίδης. Οριστική λύση στο διοικητικό βέβαια δεν υπήρξε χθες, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα, στη γενική συνέλευση στην κλειστή αίθουσα μπάσκετ. Σε διοικητικό επίπεδο, μία πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να αναλάβει την προεδρία ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναγιώτης Χατζηανδρέου, αν και δε φάνηκε να είναι πολύ θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Από εκεί και πέρα, εκτός από τα διοικητικά και τη σύνθεση του νέου δ.σ., πρέπει να βρεθεί λύση και στο οικονομικό και να εξασφαλιστεί πλήρως το μπάτζετ της ερχόμενης σεζόν, προκειμένου το αργότερο μέχρι αύριο να υπογραφούν και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου