Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ : ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΕΠΣΜ 2012-2013



Η ΑΠΕ Λαγκαδά είναι η κυπελούχος για την περίοδο 2012-2013 για το Κύπελλο της ΕΠΣΜ. Η ΑΠΕ Λαγκαδά κέρδισε δίκαια τον Καμπανιακό με 1-0 με τέρμα που πέτυχε ο Σιδηρόπουλος. Η ΑΠΕ Λαγκαδά είναι η τέταρτη φορά που κατακτά το Κύπελλο της ΕΠΣΜ.

ΑΡΗΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ : ΤΕΣΣΑΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ

Συνεχίζει την Ανοδική του πορεία ο Άρης Ξηροποτάμου και κέρδισε με 4-0 τον Εθνικό Προφήτη και παρέμεινε στην πρώτη θέση με 50 βαθμούς. Δεύτερη θέσημε 48 βαθμούς η Δράση Αδραμερίου που κέρδισε μέσα στην Χρυσαυγή επί του τοπικού Ηρακλή με 1-2 . Επίσης ανοδικά κυνείται και ο Απόλλων Απολλωνίας που κέρδισε με 0-1 τη Φλόγα Κοκκαλούς και έφτασε τους 21 βαθμούς.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ : ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΑΤΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ...

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε χτές στο γήπεδο του Μας Στίβου όπου η ΘΥΕΛΛΑ Περιστερώνα πραγματοποήσε μεγάλη εμφάνιση απο το 1 λεπτό. Το σκόρ άνοιξε για την ΘΥΕΛΛΑ ο ΕυΘήμης Παντελίδης στο 4΄στο 8 έγινε το 0-2 από τον Στέλλιο Πεχλιβανίδη όπου ήταν σε μεγάλη μέρα εκανε στο 14΄το 0-3 στο 27΄το Στίβος μείωσε προσωρινά 1-3 με το Βαγγέλη Σιάρχο. Στο 36΄είχεο Παντελίδης δοκάρι για τ Θύελλα και στο 41 έκανε ο Πεχλιβανίδης τ 1-4 όπου έληξε κ τ ημίχρονο.Στο 56 έκανε πάλι ο Πεχλιβανίδης τ 1-5 και στο 63 έκανε ο Φορόπουλος τ τελικό σκόρ 1-6 για την θύελλα. Σε μεγάλη μέρα ο Στέλλιος Πεχλιβανιδης έβαλε 4 γλόλ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΕΙ...

Αυτό που έγινε σημερα στο Κολχικό είναι άξιο περιγραφής. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ένα τίποτα , είτε βλέπαμε είτε δε βλέπαμε ποδόσφαιρο ένα και το αυτό με κάποις ελαχιστες εξαιρέσεις. Το τέρμα του Κεραυνού Κολχικού το 1-0 πετυχένεται σε τυχαία και ανύποπτη στιγμή που κανενας δε κατάλαβε πως έγινε και μπήκε η μπάλα στα διχτια, μετά απο λίγο ισοφαρίζει η Δόξα Ασσήρου με αμφισβητούμενο πέναλτυ , αυτά γράφονται για κάποιους που πιστεύουν οτι ο Κεραυνός ευνοείται ... και στο τέλος 5 λεπτά απο την λήξη με μια γκέλα ουσιαστικά ενός αμυντικού της Δόξας η μπάλα καταλύγει στο τερμα της με τους παιχτες και τους φίλους του Κεραυνού να ευχαριστούν ουσιαστικά την τύχη τους... Κατα τα άλλα ο Άρης Καβαλαριου κέρδιζε με 0-3 και ήταν στην πρώτη θέση και ξαφνικά την έχασε...  

Πολλά παράπονα απο τη διαιτησία έχει ο Κεραυνός για το πέναλτυ αλλά και για κάποιες κίτρινες οι οποίες ήταν αρκετά υπερβολικές.

Την επόμενη αγωνιστική ο Κεραυνός αντιμετωπίζει στην Δορκάδα την τοπική ομάδα η οποία σήμερα ήρθε 1-1 με την ΑΕ Πολυδενδρίου.

ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ : ΤΖΑΜΠΑ ΝΙΚΗΣΕ...

Με το εκκωφαντικό 0-3 το οποίο αν μη τι αλλο για μια ομάδα όπως ο Μακεδονικός Ασκού είναι μια τεράστια έκπληξη κέρδισε ο Άρης Καβαλαριου και μέχρι το 85' ουσιαστικά είχε καπαρώσει και την πρώτη θέση . Όμως το νικητήριο τέρμα του Κεραυνού επί της Δόξας Ασσήρου με 2-1 άφησε τον Άρη στην δεύτερη θέση και τώρα ελπίζει να κερδίσει την Δόξα Περιβολακίου που ουσιαστικά δίνει αγώνα επιβιώσης και ιστορίας για να παραμείνει άνετα στην Α' Κατηγορία . Η Δόξα Περιβολακίου ευελπιστεί οτι μετά τη σημαντική ισοπαλία που απέσπασε μέσα στην Αυγή επι του τοπικού Ιάσων θα κάνει ένα ακόμη θετικό βήμα για την πραμονή με νίκη ή έστω ισοπαλια με τον Άρη.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ...



Με 1-1 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕ Πολυδενδρίου και τον Κεραυνό Κολχικού στο Πολυδένδρι με τον Κεραυνό να φτάνει τους 36 βαθμούς και να παραμένει στην πρώτη θέση . Η ΑΕ Πολυδενδρίου έφτασε τους 33 βαθμούς . Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕ Πολυδενδρίου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ Δορκάδος που κέρδισε τη Δόξα Αρετής με 1-2 ενώ ο Κεραυνός φιλοξενεί την Δόξα Ασσήρου σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά εφόσον κερδίσει.

ΑΡΗΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ : ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ...



Με 0-3 κερδισε ο πρωτοπόρος της Γ' Κατηγορίας Άρης Ξηροποτάμου στον 4ο όμιλο τον Απόλλων Απολλωνίας. Ο Άρης πλέον έχει 47 βαθμούς ενώ η δεύτερη Δράση Αδραμερίου έχει 45 και κέρδισε 3-1 τη Δόξα Μαυρούδας.Στα υπόλοιπα αποτελέσματα 
Εθνικός Προφήτη - Μελισσουργός 3-2 με τον Εθνικό να φτάνει τους 24 βαθμούς , 
Θύελλα Περιστερώνα - Μέγας Αλέξανδρος Πέντε Βρυσών 2-1 με τη Θύελλα να είναι στην τρίτη θέση με 43 βαθμούς και ο Μέγας Αλέξανδρος να ισοβαθμεί με τον Απολλων Απολλωνίας με 18 βαθμούς. Αστραπή Νικομηδινού - Στιβος 1-3 με τον Στίβο να ισοβαθμεί μαζί με τον Ηρακλή Χρυσαυγής στην τεταρτη θέση με 37 βαθμούς ενώ η Αστραπή έχει 20 βαθμούς. ΠΑΟΚ Ανοιξιάς - Φλόγα Κοκκαλούς 3-1 με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε ανοδική πορεία και να φτάνει τους 25 βαθμούς .

ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ : ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...

Με 1-0 κέρδισε ο Ιάσων Αυγής τον Μακεδονικό Ασκού στην Αυγή και έφτασε τους 30 βαθμούς. Ο Μακεδονικός Ασκού ακολουθεί πλέον με 28 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική ο Ιάσων αντιμετωπίζει τη Δόξα Περιβολακίου εντός έδρας που σήμερα έκανε το καθιερωμένο της ρεπώ και παρέμεινε στους 23 βαθμούς. Ο Μακεδονικός Ασκού αντιμετωπίζει στον Ασκό τον Άρη Καβαλλαρίου που σήμερα έφερε ισοπαλία 3-3 με τον Μέγα Αλέξανδρο Ν. Απολλωνίας.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ : ΤΡΟΜΕΡΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 3-3

Μέγας Αλέξανδρος Ν 
Απολλωνίας
Τρομερή Ισοπαλλία 3-3 απέσπασε ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Απολλωνίας από τον Άρη Καβαλαρίου στο Καβαλλάρι και έφτασε τους 32 βαθμούς μαζί με τον ΠΑΟ Δορκάδος που κέρδισε 1-2 μέσα στην Δόξα Αρετής. Απο την άλλη ο Άρης βρίσκεται στη 2η θέση με 35 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική ο Μέγας Αλέξανδρος αντιμετωπίζει τον Τρίτων Βόλβης σε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι αλλά και ο Τρίτων σήμερα κέρδισε με 3-1 τον Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου και ανέβηκε τόσο βαθμολογικά και ψυχολογικά πλέον. Ο Άρης Καβαλλαρίου φιλοξενείται μέσα στον Ασκό επί του τοπικού Μακεδονικού που έχασε απο τον Ιάσων Αυγής με 1-0.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΑΕ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ 6-4 vid



ΑΕ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ 6-4

Εκπομπή: ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ
Κάθε Δευτέρα στις 22.00 από το EUROPE 1
Δείτε επίσης, κάθε Τρίτη στις 20.00, τα στιγμιότυπα των αγώνων από τον Στέλιο Ζαφειρίου

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΕΡΙΞΕ ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

Με 3-0 κέρδισε ο Κεραυνός Κολχικού τον ουραγό Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου στο Κολχικό. Ο Κεραυνός Κολχικού έφτασε τους 35 βαθμούς με 2ο τον Άρη Καβαλλαρίου και την Δόξα Αρετής με 34 βαθμούς. 32 βαθμούς έχει η ΑΕ Πολυδενδρίου. Την επόμενη αγωνιστική ο Κεραυνός Κολχικού φιλοξενείται μέσα στην ΑΕ Πολυδενδρίου ενώ το Μελλισοχώρι φιλοξενεί την Δόξα  Ασσήρου.

ΔΡΑΣΗ ΑΔΡΑΜΕΡΙΟΥ : ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΙΒΟ

Η Δράση Αδραμερίου δείχνει ικανή να χτυπήσει την απευθείας άνοδο. Κέρδισε με 0-2 τον Στίβο εκτός έδρας και έφτασε τους 42 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική η Δράση αντιμετωπίζει την προτελευταία Δόξα Μαυρούδας ενώ ο Στίβος που παρέμεινε στους 34 βαθμούς αντιμετωπίζει εκτός έδρα την Αστραπή Νικομηδινού.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ : ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ...

Αμφίρροπο φαίνεται το πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας στον 4ο όμιλο όπου η  
Θύελλα Περιστερώνα κέρδισε σήμερα τον Μελισσουργό με 1-3 εκτός έδρας και έφτασε τους 40 βαθμούς στην 3η θέση . Ο Μελλισουργός απο την άλλη είναι τελευταίος με 10 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική η Θύελλα αντιμετωπίζει τον Μέγα Αλέξανδρο Πέντε Βρυσών ενώ ο Μελισσουργός τον Εθνικό Προφήτη που κέρδισε τον Απόλλων Απολλωνίας με 3-2

ΤΡΙΤΩΝ ΒΟΛΒΗΣ : ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ

Σπουδαία νίκη για ψυχολογικούς αλλά και βαθμολογικούς λόγους πέτυχε ο Τρίτων Βόλβης μέσα στη Δόξα Ασσήρου με 1-2. Ο Τρίτων με τη νίκη αυτή έφτασε τους 18 βαθμούς ενώ η Δόξα Ασσήρου έπεσε στην προτελευταία θέση με 17 βαθμούς. Βλέπουμε οτι τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί και όλα θα κριθούν στις λεπτομέριες , τόσο για την υπόθεση άνοδος , 
τόσο και για την υπόθεση υποβιβασμός.
Την επόμενη αγωνιστική ο Τρίτων Βόλβης αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου ενώ η Δόξα Ασσηρου τον ουραγό Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου.

ΑΕ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ : ΕΠΑΙΖΕ ΤΑΒΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ...

Με το ευρύ 6-4 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕ Πολυδενδρίου και τη Δόξα Αρετής. 
Η ΑΕ Πολυδενδρίου έχει πλέον 32 βαθμούς ενώ η Δόξα Αρετής έχει 34 . Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕ Πολυδενδρίου αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Κολχικού πάλι εντός έδρας και θα έχει την ευκαιρία εφόσον κερδίσει να φτάσει μέχρι και την πρώτη θέση . Η Δόξα Αρετής αντιμετωπίζει στην Αρετή τον ΠΑΟ Δορκάδος.